Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Overzicht van producten van fabrikant Dutch Birdfood

Dutch Birdfood

Een complete natuurlijke voeding voor fruit en zaad etende vogels.


Tevens voor het grootbrengen van jonge vogels en aansterken van zieke vogels.


Dutch Birdfood is een complete natuurlijke premix voeding welke is ontwikkeld i.s.m. Nederlandse voedseldeskundigen . Ontwikkeld voor  kwekers en huiseigenaren die een of meerderen vogels bezitten.  Wordt in Nederland geproduceerd en bestaat uit enkel natuurlijke grondstoffen , dus 100% natuurlijk.


Het met natuurlijke grondstoffen werken geeft soms kleurverschil.  De doelstelling is een betaalbare en verantwoorde pellet en voeding te maken voor kweek en huiskamer vogels . Dutch pellet zal in alle voeding behoeftes van uw vogel (s)  voorzien. Het bijvoeren van extra supplement zoals mineralen vitaminen sporenelementen /eiwitten  zal tot het verleden behoren. Wij raden u echter aan 2 tot 3x per week een zaden dieet  bij te voeren voor zaad etende vogels , dit is echter niet noodzakelijk.  Fruit en eventueel wat groeten kan ook na behoefte bij gegeven worden. Voor de fruit etende soorten dient 50% van het dieet uit vers fruit te bestaan. Groenten en fruit bijvoeren is niet perse noodzakelijk maar kan wel toegepast worden omdat Dutch Birdfood  uit een geëxtrudeerd  groente / fruit premix is gemaakt. Tevens is het voer van een laag ijzer gehalte voorzien en licht verteerbaar.


Dus veilig te geven aan alle zaad en fruit etende vogels soorten. Wij hebben deze voeding ontwikkeld uit enkel natuurlijk ingrediënten dus een energie bron  uit moeder natuur. Verder zijn er in deze voeding geen kunstmatige kleurstoffen gebruikt of conserveer middelen maar puur natuurlijke grondstoffen.


 Advies is voor de mixen te gaan ,echter kunt u ook onafhankelijk combineren om een seizoen pellet aan te bieden aan uw vogels.

Meer

Geen producten van deze fabrikant.